Over mij

Ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. Door de jaren heen leer ik steeds meer om te durven schitteren. Om Gods volmaakte liefde te ontvangen en vol overgave voor Hem te leven.

Als professional heb ik de nodige gereedschappen en ervaringen in mijn rugzak mogen stoppen. Na de PABO, heb ik een master in orthopedagogiek behaald en een post-master tot orthopedagoog generalist afgerond. Werkervaring deed ik op binnen een schoolbegeleidingsdienst, speciaal (basis) onderwijs en basis GGZ-praktijk. Sinds 2015 ben ik als zelfstandige werkzaam. Ik word hierbij ondersteund door een intervisienetwerk van zelfstandige collega’s.

Vanuit mijn achtergrond als orthopedagoog, ben ik gewend om hulpvragen vanuit een wisselwerking met de omgeving te benaderen. Daarbij lever ik als generalist graag maatwerk, door in de gesprekken een ‘bril’ (theoretisch kader) te kiezen die op dat moment het meest passend is. Ik gebruik onder andere technieken vanuit de oplossingsgerichte en cognitieve gedragstherapie. Mijn kennis en vaardigheden stel ik graag ten dienste van jou; om jou aan te moedigen om te schitteren.

© 2019 . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.